top of page
People having business lunches and speaking about jobs opportunities at Abiomis in Luxembourg as a Lawyer, Accountant or Auditor

Carrièrebegeleider in uw ontwikkeling

Wij helpen u groeien in uw carrière !

Home: Bienvenue

Abiomis

De rekruteringsmarkt is veranderd. U moet momenteel een dienstverlening van hoge kwaliteit bieden, evenals een brede expertise om verscheidene problemen en complexe klantbehoeften aan te pakken.

 

De constante evolutie in de ondernemingen van vandaag kan vaak leiden tot een tekort aan talent binnen medior posities en functies op directieniveau. Veel ondernemingen missen de interne middelen, het professionele netwerk of de evaluatietechnieken om correct voor zichzelf te rekruteren. Dit is waar onze consultants bij Abiomis van pas komen. Wat ons onderscheidt is onze toegang tot een uitgebreid netwerk van kandidaten en ondernemingen, een grondige marktkennis en innovatieve middelen om geschikte kandidaten te identificeren, selecteren en evalueren.

Het leveren van zo’n uitgebreide dienstverlening vereist brede vaardigheden en een sterk oordeel. Wij hebben niet enkel de expertise, maar ook het netwerk om zowel onze klanten als kandidaten gedurende het gehele wervingsproces bij te staan, van het begrijpen van ieders behoeften tot de aanwerving van de juiste persoon.

We weten dat u in verschillende stadia van uw evolutie verschillende diensten nodig zult hebben. In welke fase uw carrière of uw onderneming zich ook bevindt, wij hebben de expertise om uw behoeften volledig te ondersteunen. We kunnen het gehele wervingsproces coördineren en met u samenwerken om onze diensten af te stemmen op uw specifieke vereisten.

Ons team van consultants richt zich op het opbouwen van sterke relaties met ondernemingen en kandidaten. We luisteren, zijn respectvol en geven steeds prioriteit aan een aanpak op de lange termijn, omdat we oprecht de beste professionele oplossing willen voor alle betrokken partijen. We bieden een innovatieve manier om aan uw functie-eisen te voldoen. Kortom, u kunt op ons rekenen als partner op de lange termijn in uw ontwikkeling, in tegenstelling tot één enkele transactionele aanpak.

An accountant waiting for an interview with a fiduciary, an audit firm and a law firm in Luxembourg

Wenst u uw toekomst met ons te bespreken ?

bottom of page