top of page
A fiduciary director having a discussion with his accountants about a law firms in Luxembourg

Partner in uw
ontwikkeling

Onze diensten 

De vraag naar ervaren, bekwaam of ronduit gemotiveerd talent neemt toe. Het vinden van de juiste kandidaten vereist toewijding en een oprecht begrip. Deze kwaliteiten zijn een integraal onderdeel van onze waarden. We werken niet enkel met de modernste rekruteringsmethoden -en middelen op de markt, maar ook met een uitgebreid professioneel netwerk dat we onderhouden, waardoor we toegang hebben tot de best verborgen talenten.

 

Onze rekruteringsconsultants hebben doorlopend opleidingen gevolgd en een stevige ervaring opgedaan waardoor ze het volledige rekruteringsproces naar volle tevredenheid kunnen uitvoeren en u toegang kunnen geven tot ons netwerk en onze expertise. Wij garanderen een kwaliteitsvol proces waarin u erop kunt vertrouwen dat u de juiste persoon in dienst neemt.

 

Wat is onze aanpak ?

 

We beginnen elk rekruteringsproces met een grondige analyse van de zoektocht, om een gepersonaliseerde aanpak te bieden en het geschikte profiel voor u te vinden. Het is voor ons van uiterst belang om uw onderneming te begrijpen om zo samen te identificeren welke kwaliteiten en vaardigheden nodig zijn in uw zoektocht. Daarom wordt u bijgestaan door een toegewijd team van rekruteringsconsultants die nauw samenwerken met de Partners van Abiomis.

Om de kwaliteit van uw rekrutering te garanderen is het van belang voor ons team om uw onderneming te kennen en te begrijpen : doelstellingen, huidige en toekomstige uitdagingen, waarden en bedrijfscultuur. Hierna contacteren wij de personen binnen ons netwerk die het best aansluiten bij uw criteria en noden. In samenwerking met u kunnen wij onze aanpak volledig aanpassen naar uw wensen.

 

De volgende stap omvat grondige sollicitatiegesprekken, wat ons toelaat om de motivatie van de kandidaten te beoordelen alsook hun vaardigheden zo grondig mogelijk te toetsen. Wij stellen u de kandidaten voor die het best aansluiten bij uw vereisten. Dit rekruteringsproces is volledig transparant voor u als onze partner. Wij coördineren het rekruteringsproces en houden u op de hoogte doorheen elke stap. 

 

Omdat de zoektocht naar talenten gepaard gaat met het identificeren van kandidaten met specifieke ervaring en/of vaardigheden, volstaan traditionele rekruteringskanalen vaak niet om de ideale kandidaat te vinden. Eén van de sleutels tot succes is dus een uitgebreid netwerk. Abiomis, als partner in uw evolutie, zal u toegang geven tot een netwerk van kandidaten, dat bestaat uit zowel actieve als passieve kandidaten in de Benelux en Europa.

Daarnaast richten wij ons niet enkel op de rekrutering, maar adviseren we u ook in het onthaal van uw nieuwe medewerker. We staan u ook bij om de integratie van medewerkers te vergemakkelijken in het kader van een fusie of verhuis van uw onderneming. Elke behoefte is uniek en verdient een gepersonaliseerde aanpak. Wij zijn ervan overtuigd dat het essentieel is om steeds ons uiterste best te doen zodat u 100% tevreden bent. 

An accountant waiting for an interview with a fiduciary, an audit firm and a law firm in Luxembourg

Wenst u uw toekomst met ons te bespreken?

bottom of page