top of page
An accountant with a tax advisor in Luxembourg having a discussion about their next job at Abiomis

Uw succes is
deel van onze groei

Onze waarden

Als lid van de Belgische gemeenschap, hebben we de afgelopen jaren de kans gehad om veel lokale en internationale ondernemingen te ontdekken en te begeleiden in hun groei. We hebben samengewerkt met uitzonderlijke ondernemingen met sterke waarden en hebben hen bijgestaan in de opbouw van interne stabiliteit dankzij de integratie van nieuwe medewerkers. Hierdoor wonnen ze tijd en konden ze zich concentreren op hun eigen diensten.

Maar waarom Abiomis?

 

Door uitsluitend actief te zijn in België en Luxemburg, hebben we beseft dat veel ondernemingen bang zijn om hun rekruterings -en personeelsbeleid aan een derde partij toe te vertrouwen. We begrijpen deze angst volkomen, maar hoe kunt u een samenwerking met ons rekruteringskantoor overwegen?

Bij Abiomis zijn wij ervan overtuigd dat mensen belangrijker zijn dan cijfers of omzet, want het zijn mensen die de groei bepalen. Door deze waarden te delen zal deze angst verdwijnen en kan er, als gevolg, plaats worden gemaakt voor duurzame relaties en samenwerkingen voor alle betrokken partijen.

 

Abiomis is een rekruterings -en advieskantoor gespecialiseerd in de juridische en financiële markten in België en Luxemburg. Wij zijn aandachtig voor ieders noden en wensen en staan al onze partners bij in zowel de goede als minder goede momenten. Een samenwerking met ons rekruteringskantoor betekent : uw zichtbaarheid op de markt vergroten, vertegenwoordigd worden door gespecialiseerde rekruteringsconsultants en steeds de steun hebben om uw belangen te verdedigen.

 

Bovendien richten we ons niet enkel op het rekruteringsaspect. Wij staan u ook steeds bij met grondig advies en casestudies indien nodig, zodat u een uitstekende reputatie op de markt kunt behouden. Door u te steunen in het integratieproces, verloopt het onthaal van uw nieuwe medewerkers vlotter, wat het personeelsbehoud optimaliseert.

Door zowel in België als in Luxemburg op de juridische en financiële markten actief te zijn hebben wij niet enkel een brede waaier aan kandidaten die onder de radar blijven, maar werken we ook met ondernemingen die overwegen om in de komende maanden te fusioneren. Dit laat ons toe om u uitzonderlijke kansen aan te bieden en te helpen met een sterk groeiplan.

 

​Wij bieden elke onderneming, klein of groot, de mogelijkheid om te genieten van een op maat gemaakte zoektocht. Zo kunnen spelers op de financiële en juridische markt zich toewijden aan duurzame samenwerkingen met toekomstige medewerkers. Kwaliteit, transparantie en vertrouwelijkheid zijn waarden die we dan ook steeds naleven.

 

Arthur Parisot

Oprichter

An accountant waiting for an interview with a fiduciary, an audit firm and a law firm in Luxembourg

Wenst u uw toekomst met ons te bespreken?

bottom of page